torsdag 3. mars 2011

Ørkenliv

Forrige helg gikk turen til Anza Borrego Canyon, en times tid øst for San Diego. Turen var arrangert av Outback Adventures, et firma tilknyttet skolen. Med tre turledere var vi godt rustet for å takle villmarkas vrede. Dagen ble brukt på en fin tur opp til en ”palme-oase”.

Ut på tur
Me against nature
Over og under: ørkenblomster

 
Da vi kom tilbake til leiren ble det bading i et termisk oppvarmet spa (basseng). Varmen holdt dessverre ikke så lenge når det både blåste og regnet. Men den spektakulære stjernehimmelen gjorde det likevel kjekt å være utendørs.
Søndagen dro vi inn til et område kjent for sine leirhuler. Kort oppsummert er dette kanaler som dannes av vann som graver ut leire. Mange kroker, kriker og krappe svinger, og litt klatring. Det viste seg at jeg ikke har...klaustrofobi!

På vei inn i leirfjellet

Landskapet ser kanskje litt grått ut på disse bildene, men med ekte øyer er det mye pent å se på. Rare kaktuser i milevis.
Det var veldig sært å plutselig komme over i snødekt landskap. Byen som til vanlig er kjent for sine eplepaier var fylt til randen av amerikanere som kom for å se på og leke i snøen. Det var ironisk nok bare frosne paier igjen da vi kom fram til det eneste tilgjengelige utsalgsstedet.

Et sjokkerende syn

Men vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar